Що готує Apple для ювілейних Watch X: новий дизайн і особливості

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ювілейні Apple Watch X, присвячені 10-річчю лінійки, не зазнають значних змін у дизайні, хоча Apple планує деякі оновлення. Очікується, що нові моделі смарт-годинників будуть мати більші екрани і стануть тоншими, наближаючись до розмірів екрану Apple Watch Ultra. Це означає, що Apple Watch Series X, відомі під кодовими назвами N217 і N218, збережуть загальний зовнішній вигляд, але запропонують покращені дисплеї.

Реклама

Крім того, нові моделі Series X та Ultra 3 отримають нові чіпи, які можуть послужити основою для майбутніх покращень, пов’язаних зі штучним інтелектом. Проте, повна інтеграція Apple Intelligence поки не запланована для смарт-годинників. Спочатку ці функції будуть впроваджені на інших пристроях Apple, таких як iPhone, iPad і Mac, а також на Vision Pro.

Наразі невідомо, чи Apple використовуватиме ювілейну назву для цих моделей, чи відкладе це до 2025 року. Враховуючи, що Apple Watch були анонсовані у 2014 році, але випущені в 2015 році, компанія має можливість або відзначити ювілей цього року, або зробити це наступного.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоBloomberg

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ