Ґаджети

Ціна Samsung Galaxy Ring перевершила очікування: чому вартість вища

Share
Час читання: < 1 хв.

У середу в Парижі компанія Samsung проведе захід Galaxy Unpacked, на якому вона планує представити ряд нових пристроїв, серед яких Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6, Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra, навушники Galaxy Buds3 та розумні кільця Galaxy Ring.

Розумні кільця Galaxy Ring є новим продуктом для Samsung, інформація про які з’являлася в інтернеті неодноразово. Були опубліковані рекламні зображення пристроїв, сертифікація FCC з детальними характеристиками, такими як розміри кілець та ємність акумуляторів. Також згадувалася можливість заряджати пристрої.

За новішими даними, на сайті WinFuture з’явилася інформація щодо цін на Galaxy Ring у Європі, що може розчарувати потенційних покупців. Якщо раніше очікувалася ціна не більше $300 за базову конфігурацію, то зараз йдеться про ціну 449 євро у Франції. На порівняння, Oura Ring подібного типу у США продається за $299, а в Європі за 399 євро. У США Galaxy Ring може коштувати від $350 до $450.

Різниця в ціні може бути пов’язана з тим, що Oura Ring має щорічну підписку на $70, що може вплинути на кінцеву вартість. В той час як Samsung може вирішити не вводити підписку, а одразу встановити вищу ціну. Однак були згадки про те, що деяка функціональність, наприклад, Samsung Health і Galaxy AI для носіїв кілець, може стати предметом платного доступу.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    П’ять ключових функцій iOS 18, які затримаються до грудня

    На конференції WWDC 2024 Apple анонсувала так багато нових функцій для iOS 18, що запам’ятати…

    15.09.2024

    Новий рекорд Wi-Fi: Morse Micro передала дані на майже 16 км за допомогою HaLow

    Бездротові мережі Wi-Fi зазвичай охоплюють невеликі відстані і призначені переважно для використання всередині приміщень. Однак…

    15.09.2024

    WhatsApp додає нову можливість: Передача прав власності на спільноти

    WhatsApp активно тестує нові функції, і одна з них вже доступна для деяких користувачів бета-версії.…

    15.09.2024

    Штучний інтелект тепер може передбачити землетруси за кілька місяців наперед

    Співробітники Геофізичного інституту Аляскінського університету у Фербенксі виявили, що штучний інтелект може ефективно прогнозувати землетруси…

    15.09.2024

    Samsung зменшила вагу Galaxy S25 Ultra, прибравши товсту металеву рамку

    Інсайдер Ice Universe продовжує ділитися деталями про майбутній флагман Galaxy S25 Ultra. Цього разу він…

    15.09.2024

    iPhone 16 vs. iPhone 16 Pro: Головні відмінності між стандартними і Pro моделями

    Розбираємось, чим відрізняються моделі iPhone 16 та яку краще обрати. Розміри, вага, дизайн і кольори…

    15.09.2024