Apple тестує Apple Watch SE нового покоління, виготовлені із пластику

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple працює над новою версією свого найдоступнішого смарт-годинника, Apple Watch SE, плануючи внести значні зміни в матеріали виготовлення. Згідно з новим повідомленням, Apple розглядає можливість заміни алюмінієвого корпусу на твердий пластик у наступному поколінні Apple Watch SE.

Реклама

На даний момент Apple Watch SE виготовляються з алюмінію, як і дорожчі моделі смарт-годин. При останньому оновленні Apple Watch SE у 2022 році компанія змінила дизайн задньої кришки, перейшовши на новий матеріал “нейлоновий композит” замість кераміки.

Марк Гурман з Bloomberg у своїй розсилці Power On повідомив, що наступне покоління Apple Watch SE може відмовитися від алюмінієвого корпусу на користь твердого пластику.

Реклама

Ця зміна може бути вигідною для скорочення витрат на виробництво. Якщо Apple перейде на пластик замість алюмінію, це може знизити стартову ціну пристрою, яка наразі становить $249. Для порівняння, найдоступніший смарт-годинник Samsung коштує $199.

Цей крок може зробити Apple Watch SE ще більш доступним для широкої аудиторії, зберігаючи при цьому необхідні функції і характеристики смарт-годинника.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ