Samsung Galaxy Ring другого покоління може отримати екран

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Наступного тижня в Парижі компанія Samsung анонсує низку нових продуктів, але також готує пристрої, які будуть представлені пізніше. Одним з таких пристроїв є смарт-кільце, патентна заявка на яке була подана до Бюро за патентами та товарними знаками США у травні 2024 року.

Реклама

Новий дизайн смарт-кільця передбачає плоску сторону на зовнішньому шарі, в той час як внутрішній шар залишається круглим. На плоскій стороні можуть розташовуватися один або два екрани: один для іконок додатків, інший для контенту при натисканні на іконки. Дисплей може показувати інформацію про фізичну активність, частоту серцевих скорочень, вхідні дзвінки та повідомлення, без необхідності звертатися до смартфона.

Реклама

Внутрішній об’єм кільця збільшився в порівнянні з першим поколінням, що може свідчити про наявність більших акумуляторів або додаткових датчиків. Нове кільце підтримуватиме вимірювання шкірно-гальванічної реакції (GSR), рівня кисню в крові (SPO2), фотоплетизмограми (PPG), електрокардіограми (ECG), а також буде оснащене датчиком температури, акселерометром та сканером відбитків пальців.

Смарт-кільце Samsung буде зв’язуватися зі смартфоном через Bluetooth і, можливо, підтримуватиме стандарти Wi-Fi, NFC та MST (магнітна безпечна передача). Кільце може бути доступне у кількох розмірах: 27 розмірів у Південній Кореї та 65 розмірів у США. Зараз розробка знаходиться на ранньому етапі.

Наступного тижня в Парижі відбудеться захід, де компанія Samsung анонсує низку нових продуктів, але також готується до презентації пристроїв, які будуть представлені значно пізніше.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ