QCY випустила бездротові навушники MeloBuds Pro з часом автономної роботи до 34 годин

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія QCY представила свої нові бездротові навушники (TWS) MeloBuds Pro з адаптивним шумозаглушенням (ANC) та підтримкою Hi-Res audio. Ці навушники вже доступні для попереднього замовлення в Китаї за 199 юанів (приблизно 1000 гривень).

Реклама

MeloBuds Pro оснащені адаптивним шумозаглушенням до 46 дБ, яке автоматично адаптується до рівня шуму в оточуючому середовищі для оптимальної продуктивності. Вони також пропонують режим прозорості з регульованими рівнями для слухання оточуючих звуків.

Навушники сертифіковані як Hi-Res audio та підтримують передачу звуку LDAC, що забезпечує високий бітрейт і частоту дискретизації для детального звучання.

Реклама

Шестимікрофонна система з технологією шумоподавлення забезпечує чітку передачу голосу навіть у шумних умовах. MeloBuds Pro також мають об’ємний просторовий звук на 360 градусів для імітації відчуття акустичного простору театру.

Навушники забезпечують до 8,5 годин роботи від однієї зарядки без ANC і до 34 годин разом з зарядним кейсом. Швидка зарядка дозволяє отримати годину відтворення лише за 10 хвилин заряджання.

MeloBuds Pro підтримують багатоточкове з’єднання, виявлення у вухах, низьку затримку 80 мс і мають ступінь захисту IPX5 від води.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ