Випущено портативну консоль M25 з дизайном, що нагадує PlayStation Portal

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На ринок портативних ігрових консолей вийшов новий гравець – M25. Ця консоль із привабливим дизайном, подібним до PlayStation Portal від Sony, дозволяє зануритися в ностальгію за класичними іграми за привабливою ціною.

Реклама

M25 обладнана 4,3-дюймовим дисплеєм із роздільною здатністю 480 x 272 пікселів та стандартними кнопками контролера. Консоль має вбудовану пам’ять обсягом 64 або 128 ГБ і працює на операційній системі EmuELEC 4.3, яка призначена для емуляції класичних ігрових консолей. Пристрій забезпечується енергією акумулятором ємністю 3000 мАг, що гарантує тривалий час автономної роботи.

В основі M25 лежить процесор Rockchip RK3566, який використовується в багатьох інших портативних ігрових консолях, забезпечуючи високу продуктивність для емуляції класичних ігор. Консоль має 4 ГБ оперативної пам’яті, що дозволяє емуляторам працювати плавно.

M25 доступний за ціною 87,99 доларів США, незалежно від обсягу вбудованої пам’яті (64 ГБ або 128 ГБ). Придбати консоль можна в інтернет-магазині Geekbuying.

Хоча M25 натхненний дизайном PlayStation Portal, він пропонує менш потужні технічні характеристики та доступнішу ціну. PlayStation Portal має більш продуктивний процесор і кращий дисплей, проте його ціна вдвічі вища.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: