У мережі показала концепт повнорозмірних навушників у прозорому стилі Nothing

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Здається, дизайнери дуже надихнулися дизайн-кодом бренду Nothing і випускають подібні рендери із завидною регулярністю.

Реклама

Згідно з Yanko Design, нинішній варіант «прозорого» аксесуара створив цифровий дизайнер Нілою Лахірі. Він вирішив уявити повнорозмірні навушники, які не просто добре виглядають, а й дарують нові тактильні відчуття.

Навушники Head.Phone (1) могли б бути виконані в біло-сірому та чорно-сірому кольорах із прозорими вставками на дужці, а також повністю прозорими накладками. За задумом, зовні має бути видно драйвер, а поверх нього розташується фізичний перемикач режимів шумозаглушення. Обертаючи велике колесо, користувач відчував би фізичну віддачу і міг би бачити рух декоративних тумблерів.

Хоча Nothing досі не випустила жодних накладних навушників у власному стилі, варто визнати, що концепт Нілоя Лахірі виглядає приголомшливо і цілком міг би не тільки порадувати фанатів бренду, а й залучити нових.


Фото: Niloy Lahiri

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: