Дитячий смарт-годинник Xiaomi Mitu Kids Watch 7A з ШІ-функціями оцінили в $48

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Черговою новинкою Xiaomi став дитячий розумний годинник Mitu Kids Watch 7A. Гаджет отримав ряд корисних функцій батьківського контролю, включаючи точне визначення місця розташування, а також камеру для відеодзвінків у високій якості.

Реклама

Mitu Kids Watch 7A обладнані 1,4-дюймовим РК-екраном і акумулятором ємністю 950 мАг, який, як запевняє виробник, у поєднанні з ШІ-алгоритмами оптимізації енергоспоживання забезпечує гарну автономність пристрою. Крім того, годинник обзавівся 2-мегапіксельною з ширококутним об’єктивом і LTE-модемом.

9-ступінчаста система позиціонування з урахуванням штучного інтелекту забезпечує точне визначення розташування навіть у приміщенні. Реалізовано функцію сповіщення батьків, якщо дитина входить або виходить із заданих зон або змінює маршрут пересування. Історія про місцезнаходження зберігається протягом 90 днів.

Годинники мають і допоміжні функції: наприклад, різні тренування з заохоченнями за ведення активного способу життя, а також підтримка голосового помічника XiaoAI чат і сервісу Alipay для здійснення платежів. Корпус Mitu Kids Watch 7A захищений від води та витримує занурення на глибину до 20 метрів.

Попрацював виробник і над безпекою: всі дані, що передаються, проходять процес багаторазового шифрування, є можливість управління дозволами сторонніх додатків.

Xiaomi Mitu Kids Watch 7A у ​​синьому, зеленому та рожевому кольорах корпусу надійдуть у продаж у Китаї 1 липня за ціною 48 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: