Експерти назвали чотири великі зміни Apple Watch X

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З’явилася добірка інсайдерської інформації про майбутні ювілейні Apple Watch, які планують представити вже цієї осені, повідомляє iMore.

Реклама

За даними джерел, десяте покоління Apple Watch буде кардинально відрізнятися від усіх попередніх моделей. Багато шанувальників Apple з нетерпінням чекають цього релізу, оскільки з моменту запуску годинників Apple Watch їх дизайн не зазнавав значних змін, за винятком окремої дорогої лінійки Ultra. Компанія лише поступово збільшувала дисплей годинника, але зовнішній вигляд залишався незмінним.

Інсайдери називають чотири великі зміни, яких варто чекати від Apple Watch X (або 10):

  • Більш тонкий корпус. Годинник стане краще прилягати до руки і перестане заважати одягати рукави і чіплятися за навколишні предмети.
  • Збільшений розмір. Базові Apple Watch наздоженуть лінійку Ultra по діагоналі – дві моделі отримають дисплеї 45 і 49 мм. Крім того, сам корпус побільшає.
  • Магнітні ремінці. Стверджується, що Apple збирається змінити знамените кріплення ремінців із замку на магніт. Це звільнить місце в корпусі і дозволить змінювати ремінці набагато швидше.
  • Збільшений акумулятор. Це логічний наслідок збільшення корпусу та видалення старих кріплень. Apple Watch отримають новий енергоефективний чіп і ємнішу батарею, завдяки чому нарешті почнуть працювати більше одного світлового дня.

Безперечно, такі масштабні зміни спричинять покупку багатьох користувачів Apple. Питання цінника поки що відкрите: жодного інсайду про подорожчання або здешевлення Apple Watch X поки не надходило. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоimore.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: