Xiaomi представила першу зовнішню сонячну панель

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В асортименті Xiaomi з’явилася перша сонячна панель на вулиці. Невеликий пристрій розрахований на роботу із камерою зовнішнього відеоспостереження Xiaomi BW500. Потужність сонячної панелі складає 5 Вт, компанія каже, що висока ефективність досягається при знаходженні пристрою протягом трьох годин під сонцем щодня.

Реклама

Панель захищена від пилу та води відповідно до ступеня IP66. Кабель із роз’ємом USB-C теж надійно захищений. Вартість виробу – всього 27 доларів.

Що стосується камери BW500, вона коштує 50 доларів і підтримує запис відео з роздільною здатністю 2560 x 1440 пікселів при куті огляду 136°. Місткість вбудованої акумуляторної батареї BW500 – 10 000 мА·год, заявлена ​​автономність – до 6 місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: