Samsung Galaxy Watch FE отримає майже всі функції Galaxy Watch 6 за нижчою ціною

Час читання: 2 хв.
Samsung Galaxy Watch FE отримає майже всі функції Galaxy Watch 6 за нижчою ціною

Компанія Samsung представила новий економічний варіант смарт-годинника – Galaxy Watch FE. Цей годинник доступний за ціною 200 доларів і має багато функцій, які є в дорожчих моделях, зокрема Galaxy Watch 6 за 300 доларів. Серед функцій Galaxy Watch FE варто відзначити відстеження сну, моніторинг фізичних вправ і датчик стану організму.

Реклама

Годинники доступні у трьох кольорах: чорному, рожевому та золотому, і мають круглий дизайн, аналогічний Galaxy Watch 6. Вони володіють класом захисту IP68, що означає стійкість до води і пилу, і працюють на платформі Wear OS з інтерфейсом Samsung One UI 5 Watch. Цей інтерфейс забезпечує годинникам ті ж програмні можливості, що і їхнім дорожчим аналогам.

Серед інших функцій Galaxy Watch FE можна відзначити сповіщення про високий і низький пульс, повідомлення про нерегулярні серцеві ритми, аналіз бігу і зону пульсу, що налаштовується під час тренувань. Це робить їх привабливим вибором для тих, хто шукає функціональні смарт-годинники за доступною ціною.

Крім того, у них є програма для зняття електрокардіограми, що відрізняє годинник Samsung від інших конкурентів за порівнянною ціною, таких як Apple Watch SE за 250 доларів, в яких немає програми для зняття ЕКГ.

Зараз читають  Оновлення OneUI 6.1 з новими функціями отримав Samsung Galaxy F23 5G

Обидві моделі Galaxy Watch відрізняються один від одного батареєю та процесором. Ємність акумулятора Galaxy Watch FE трохи менша – 247 мАг у порівнянні з 300 мАг у 40-міліметрових Galaxy Watch 6. У FE також використовується більш старий чіп Exynos W920, який раніше використовувався в Galaxy Watch 4 і 5. На відміну від серії , Galaxy Watch FE доступні лише в одному корпусі розміром 40 мм. Galaxy Watch 6 доступні у варіантах 40 мм або 44 мм, а Galaxy Watch 6 Classic з обертовим безелем – у розмірах 43 мм або 47 мм.

Galaxy Watch FE будуть доступні у двох версіях: Bluetooth-модель за 200 доларів, яка буде доступна з 24 червня, та LTE-версія за 250 доларів, яка вийде у жовтні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.