Довгоочікувані зміни в iPhone 16: все, що відомо завдяки iOS 18

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Згідно з повідомленням Gizmochina, компанія Apple розглядає можливість видалення фізичних кнопок з корпусу майбутнього iPhone 16. Недавно у соцмережах з’явилися відео, демонструючи нову анімацію натискання кнопок гучності, де край матриці здається плавно продавлюється всередину під кнопкою і потім повертається назад. Це може свідчити про те, що Apple розробляє технологію сенсорних або віртуальних кнопок, які не будуть фізично виступати з корпусу.

Реклама

Згідно з джерелом, нова анімація натискання в iOS 18 може бути підготовкою до відмови від звичайних кнопок на бокових гранях майбутнього iPhone. Замість клавіш гучності та виклику Siri Apple може вбудувати в рамку сенсори, які розпізнають силу натискання – аналогічна система вперше з’явилася у 2016 році в iPhone 7 і досі працює у кнопці Home на iPhone SE.

Джерело впевнене, що ми побачимо нові «твердотілі» сенсорні кнопки вже в лінійці iPhone 16. З іншого боку, не зовсім зрозуміло, навіщо було вбудовувати нову анімацію в старі моделі, оснащені фізичними кнопками — хіба що з міркувань уніфікації.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ