OnePlus у процесі розробки чергового розумного годинника

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В даний момент одним із кращих розумних годинників на ринку є OnePlus Watch 2. Здається, що китайська компанія вже готує новий варіант свого годинника.

Реклама

На сайті сертифікації Індійського бюро стандартів (BIS) з’явилася інформація про новий пристрій з модельним номером OPWWE234, який дуже схожий на модельний номер OPWWE231, що використовується для OnePlus Watch 2. Ймовірно, це свідчить про те, що різниця між новим годинником і попереднім буде мінімальною.

Наразі характеристики не розголошені, але цей самий модельний номер був знайдений у базі даних TUV Rheinland, де зазначено, що акумулятор має ємність 500 мАг, так само як і в моделі Watch 2.

Імовірно, новий годинник може бути моделлю OnePlus Watch 3. З іншого боку, нинішній годинник був представлений не так давно, тому немає сенсу випускати новий у цій же серії. Сертифікат BIS наводить на думку, що мова швидше йде про різновид Watch 2. Це може бути доступніший за ціною варіант OnePlus Watch 2 з набором функціональності з годин першого покоління. Деякі просунуті можливості тут можуть прибрати, залишивши відстеження фізичної активності та сповіщення.

Також це може бути спеціальна версія годинника або варіант у незвичайному забарвленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: