Представлено watchOS 11: нова операційна система для Apple Watch

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

10 червня Apple представила watchOS 11 – оновлену версію операційної системи для годинника Apple Watch. Це оновлення містить деякі цікаві нововведення.

Реклама

Головною новинкою є впровадження нового додатку під назвою Vitals. Цей додаток аналізуватиме всі ваші показники здоров’я та динаміку їх змін. Тепер Apple Watch може оцінювати ефективність вашого тренування і визначати, чи не перевантажуєте ви себе. Додаток Vitals також буде сповіщати про будь-які аномалії у вашому стані здоров’я на підставі зібраних даних з датчиків та їхньої історії.

У розділі “Розумні стоси” віджети тепер автоматично підлаштовуються під користувача. Наприклад, годинник помічає, що у певний час вам цікава карта опадів. І перекидає цей віджет поверх. У цьому розділі з’явилися віджети активності. Вони змінюються як реального часу. Наприклад, вони можуть показувати коли приїде таксі. Такі ж віджети додали минулого року до iOS.

Реклама

У програмі «Активність» можна додати розвантажувальні дні. У такі дні вас не турбуватимуть повідомленнями про витрати калорій та інші тренувальні моменти. Кружочки активності при цьому не заповнюватимуться.

Для спортсменів додали додатковий показник Training Load. Спеціальний алгоритм оцінює, наскільки ви виклалися на тренуванні за шкалою від 1 до 10. Система дозволить взяти день відпочинку, якщо ви виклалися на повну під час минулого тренування.

Нових циферблатів не з’явилося, однак оновився циферблат із фотографіями — тепер можна налаштовувати кольори та шрифт цифр, які відображатимуться на тлі вашого знімка. Тепер вбудовані ШІ алгоритми допомагають визначити, які знімки з вашої галереї підходять для використання в циферблаті.

З’явилася функція Check In. З її допомогою можна попередити близьких про те, що ви знаходитесь у дорозі, на тренуванні, на роботі. Співрозмовник отримає сповіщення, коли ви звільнитесь.

У вбудованій програмі «Карти» з’явилися покрокові карти для пішоходів. Крім того, з’явилися віджети для управління розумним будинком та віджет перекладача.

Стабільне оновлення watchOS 11 стане доступним для всіх користувачів з вересня 2024 року. Воно вийде того ж дня після презентації Apple Watch 10.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ