Samsung Galaxy Buds 3 Pro: що особливого у новому дизайні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відомий інсайдер Еван Блас (Evleaks) опублікував передбачувані зображення нових пристроїв Samsung, які компанія має показати на літній презентації. Особливий інтерес викликають навушники Galaxy Buds3 Pro, оскільки вони виконані у нетиповому для виробника дизайні.

Реклама

Зображення від Evleaks зроблені у вигляді мозаїки, щоб, ймовірно, уникнути блокування Samsung. Вище показаний передбачуваний дизайн майбутніх навушників Galaxy Buds3 Pro і вони абсолютно не схожі на попередні моделі компанії. Натомість у них такий самий дизайн, як і у більшості сучасних TWS-навушників з невеликою «ніжкою» та змінними силіконовими насадками.

За чутками, Galaxy Buds3 Pro зможуть відтворювати аудіо високої якості (24 біт / 96 кГц), підтримуватимуть просторове звучання і зможуть працювати до 6 годин з активним шумом придушення і до 7 годин без цієї функції.

До цього ми вже бачили дизайн годинників Galaxy Watch7 Ultra, а також доладних смартфонів Galaxy Z Fold6 і Galaxy Z Flip6. Презентація всіх цих гаджетів очікується на спеціальному заході наприкінці липня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ