Galaxy Watch FE, ймовірно, буде випущений 24 червня за ціною 199 доларів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

За словами надійного інформатора @MysteryLupin на X, Galaxy Watch FE буде випущено 24 червня 2024 року. Ймовірно, вони з’являться на кілька тижнів раніше, ніж Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch 7 Ultra, які будуть представлені на початку липня 2024 року на наступному заході Galaxy Unpacked.

Реклама

Ціна Galaxy Watch FE, швидше за все, становитиме близько 199 євро. Ця інформація була розкрита на сторінці продукту розумного годинника, яку YTechB знайшов на веб-сайті Amazon Italy. Якщо ця інформація вірна, в європейських країнах Galaxy Watch FE будуть дешевшими за Galaxy Watch 6. Ціна Galaxy Watch FE в США може становити 199,99 доларів.

Розумний годинник може бути випущений по всьому світу до кінця цього місяця і надійти в продаж раніше, ніж серія Galaxy Watch 7.

Реклама

Згідно з зображенням, опублікованим типстером @ Mystery Lupin, Galaxy Watch FE матиме 1,2-дюймовий круглий сенсорний екран Super AMOLED з роздільною здатністю 396 x 396 пікселів. Він також матиме ступінь захисту від пилу та води IP68, водонепроникність 5 атм та дизайн, що відповідає стандарту MIL-STD-810H.

Розумний годинник оснащений двоядерним процесором Exynos W920, 1,5 ГБ оперативної пам’яті та 16 ГБ вбудованої пам’яті. Працює під керуванням One UI 5.0 Watch на базі Wear OS. Мають GPS, дводіапазонний Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 5.0 та NFC. Живляться від акумулятора ємністю 247 мАг та мають заявлений час автономної роботи 30 годин. Є бездротове магнітне заряджання.

Повідомляється, що Galaxy Watch FE оснащені акселерометром, барометром, датчиком BIA, компасом, ЕКГ, гіроскопом та датчиком серцевого ритму. Вони можуть відслідковувати вашу активність, кров’яний тиск, частоту серцевих скорочень, сон, стрес та тренування. Galaxy Watch FE сумісні з телефонами Android та програмою Samsung Health на цій платформі, також є Samsung Pay.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ