Ціни на нові смарт-телевізори Xiaomi Mi TV 4C, 4X і 4S стартуватимуть з $ 160

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Xiaomi розширила асортимент «розумних» телевізорів Mi TV, анонсувавши відразу чотири моделі, які увійшли в сімейство 4C, 4X і 4S.

Реклама

У серії Mi TV 4X представлена ​​панель розміром 55 дюймів по діагоналі з безрамковим дизайном. Цей телевізор відповідає формату 4К (3840 × 2160 пікселів); заявлена ​​підтримка HDR. Новинка несе на борту чотирьохядерний 64-бітний процесор, 2 Гбайт оперативної пам’яті, флеш-модуль місткістю 8 Гбайт і аудіосистему з двома 8-ватними динаміками. Комплект поставки включає пульт дистанційного керування з підтримкою Bluetooth. Орієнтовна ціна – 440 доларів США.

Сімейство Mi TV 4S поповнила 55-дюймова модель із зігнутим (4000R) екраном. Цей телевізор також підтримує роздільну здатність 4К. Оснащення включає чіп з чотирма ядрами, 2 Гбайт ОЗП, флеш-модуль на 8 Гбайт, динаміки 8 + 8 Вт. Ціна встановлена ​​на рівні 520 доларів.

Ще одним новим представником серії Mi TV 4S став телевізор розміром 43 дюйма по діагоналі. Для нього заявлена ​​підтримка 4K HDR. Об’єм оперативної пам’яті зменшений до 1 Гбайт, а потужність двох динаміків знижена до 6 Вт. Ціна – 280 доларів США.

Нарешті, дебютувала бюджетна модель Mi TV 4C розміром 32 дюйма. Ця панель відповідає формату HD – 1366 × 768 точок. Телевізор має 1 Гбайт оперативної пам’яті, флеш-модуль місткістю 4 Гбайт, а також 8-ватними динаміками. Вартість моделі приблизно 160 доларів.

Всі новинки вже доступні для попереднього замовлення. Поставки почнуться в найближчі дні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: