Microsoft анонсувала одразу декілька нових консолей Xbox

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У рамках презентації Xbox Games Showcase компанія Microsoft представила оновлену лінійку консолей. Тепер заплутатися у виборі стало ще простіше. 

Реклама

Почнемо з того, що молодший Xbox Series S у білому кольорі тепер буде доступний у версії з 1 ТБ пам’яті замість 512 ГБ. Але він замінить відразу дві моделі – чорний Xbox Series S на 1 ТБ, що вийшов рік тому, та білий на 512 ГБ. Новинка надійде у продаж восени за ціною $350.

Вперше Microsoft випустила Xbox Series X без дисководу. Як і передбачалося, новинка отримала білий корпус, 1 ТБ пам’яті та ціну $450. Для порівняння, “дисковий” Series X зараз коштує $500.

Ще одна новинка – лімітована версія Xbox Series X у кольорі Galaxy Black з дисководом та 2 ТБ вбудованої пам’яті. Ця консоль поставлятиметься з відповідним геймпадом незвичайного забарвлення. Лімітка надійде у продаж до кінця року за ціною $600.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоXbox

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: