Samsung випустила безрамкові телевізори Micro LED за 150 000 доларів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung запустила продаж величезних і дуже дорогих телевізорів з екранами Micro LED, запропонувавши три варіанти з діагоналями 89, 101 і 114 дюймів. Вартість новинок відповідає ціні сучасних автомобілів преміум-класу.

Реклама

Найдоступнішим телевізором Samsung у лінійці Micro LED є 89-дюймова модель, яку корейський виробник оцінив у $109 999; середню позицію займає 101-дюймовий телевізор за $129 999; а найдорожча пропозиція – 114 дюймів за неймовірні $149 999.

Телевізори Micro LED не передбачають заднього підсвічування – кожен піксель світиться сам по собі, а отже, їхніми сильними сторонами є висока контрастність і глибокий чорний колір. Вони працюють аналогічно більш звичним OLED, але не схильні до супутнього цій технології ризику вигоряння. Світлодіодні панелі розміщуються в практично безрамкових корпусах, і встановити такий телевізор можна майже в будь-якому місці. Минулого року в лінійці була навіть 76-дюймова модель.

Місяць тому телевізори Samsung Class Micro LED були представлені в Південній Кореї, де вони надійшли в продаж за ціною до $132 500 – американському споживачеві доведеться викласти вагомішу суму. Усі три моделі представлені в інтернет-магазині Samsung, але поки вони проходять з позначкою “Немає в наявності”.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ