Samsung представить бюджетний смарт-годинник Galaxy Watch FE

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У липні компанія Samsung планує провести масштабну презентацію Galaxy Unpacked, присвячену розумним годинникам, першому смарт-кільцю та гнучким смартфонам лінійок Fold та Flip. Напередодні заходу інсайдери дізналися , що корейська корпорація планує здивувати дешевим смарт-годинником під назвою Galaxy Watch FE. Це буде перший годинник Samsung, який увійшов до FE-лінійки.

Реклама

Довідка: FE (Fan Edition) — лінійка середньобюджетних девайсів Samsung, запущена в 2020 році з релізом Galaxy S20 FE. У лінійку FE входять субфлагманські пристрої (смартфони та навушники), чия ціна на сотні доларів нижча за топові моделі, при цьому деякі флагманські особливості в здешевленому апараті зберігаються.

Інсайдер Судханшу Амбхор (Sudhanshu Ambhore) стверджує, що Galaxy Watch FE скоріше будуть ребрендинг Galaxy Watch4 2021 року, ніж повністю нову модель.

Характеристики Galaxy Watch FE

  • Екран : круглий, 1,2 дюйма, AMOLED, 396 х 396 пікселів;
  • Процесор : Exynos W920;
  • Пам’ять : 1,5 ГБ оперативної, 16 ГБ постійної;
  • Акумулятор : 247 мАг;
  • ОС : Wear OS 5.

Повідомляється, що автономність годинника складе 1 день та 6 годин. Аксесуар буде захищений від води та пилу, а також підтримуватиме магнітну бездротову зарядку. Щодо флагманських Galaxy Watch7 годинник буде відрізнятися трохи застарілим дизайном з товстими рамками навколо екрану.

Швидше за все, ціна середньобюджетних Galaxy Watch FE складе не більше 170 доларів, проте кінцеву ціну поки що важко назвати.

Цього року лінійка смарт-годин від Samsung побільшає. Крім «фанатських» Galaxy Watch FE, стандартних Galaxy Watch7 і Galaxy Watch7 Classic, на нас чекає захищений годинник Galaxy Watch Ultra — дизайн новинки раніше злили в мережу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ