Apple запевнила, що дані про продуктивність iPad Air правильні, незважаючи на помилку в описі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Незважаючи на те, що Apple помилково вказала чіп M2 в iPad Air як 10-ядерний, а не 9-ядерний GPU, заяви про продуктивність, які компанія поширила під час презентації iPad Air та в маркетингових матеріалах, є достовірними.

Реклама

У заяві , наданій виданню 9to5Mac, Apple повідомила, що інформація про продуктивність iPad Air завжди ґрунтувалася на 9-ядерному графічному процесорі.

Ми оновлюємо сайт Apple.com, щоб виправити кількість ядер для iPad Air із чіпом M2. Всі заяви про продуктивність iPad Air вірні та засновані на 9-ядерному графічному процесорі.

На сайті Apple говориться, що чіп M2 “майже на 50% швидше, ніж попереднє покоління”, і що він, зокрема, на 25% швидше у плані графіки.

Нещодавно Apple оновила сайт технічних характеристик iPad Air M2, вказавши, що пристрій оснащений 9-ядерним GPU. До оновлення там було вказано 10-ядерний GPU. Попереднє покоління iPad Pro оснащувалося 10-ядерним GPU, тому дивно, що версія iPad Air обмежується лише дев’ятьма графічними ядрами.

Інші характеристики чіпа M2 не змінились. В iPad Air встановлений 8-ядерний процесор з чотирма продуктивними та чотирма ефективними ядрами, а також 8 ГБ оперативної пам’яті та 16-ядерний нейронний двигун.

Оскільки Apple знадобилося кілька днів, щоб виправити помилку з чіпом на своєму сайті, деякі користувачі вже могли придбати пристрій, вважаючи, що в ньому встановлено 10-ядерний GPU. Двотижневий термін повернення для тих, хто купив пристрій у день презентації, вже минув, але у покупців будуть вагомі аргументи на користь виключення з правил повернення.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ