Sony анонсувала адаптер гарнітури PS VR2 для комп’ютерів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Sony офіційно представила адаптер, який дозволяє підключити гарнітуру віртуальної реальності PS VR2 до ПК. Завдяки пристрою геймеру зможуть запустити різноманітні ігри з бібліотеки онлайн-платформи Steam. Наприклад, це Half-Life: Alyx, Fallout 4 VR, War Thunder та сотні інших проектів.

Реклама

У Sony відзначили, що розробили гарнітуру спеціально для консолі PlayStation 5. У зв’язку з цим «найзахоплюючіший спосіб випробувати ігри для PS VR2» залишиться на домашній приставці. На ПК будуть недоступні деякі функції HDR, зворотний зв’язок гарнітури, відстеження очей, адаптивні тригери. Користувачі отримають 4K-роздільна здатність по 2000×2040 пікселів на кожне око, поле огляду 110 градусів, 3D-аудіо та інші фішки.

Гравців попередили про мінімальні системні вимоги. Це процесори Intel Core i5-7600 або AMD Ryzen 33100, 8 ГБ оперативної пам’яті, відеокарта GeForce GTX 1650, серія NVIDIA RTX, AMD Radeon RX 5500XT. Для кращої якості зображення геймерам радять використовуватися як мінімум GeForce RT 3060, AMD Radeon 6600XT або нові відеокарти. Також потрібний кабель DisplayPort, сумісний із DisplayPort 1.4, його потрібно придбати окремо. Крім цього, необхідний Bluetooth 4.0 або свіжіша версія. Налаштування адаптера PS VR2 буде простим. Потрібно підключити гарнітуру через пристрій та кабель DisplayPort, а потім завантажити програму PlayStation VR2 та SteamVR із Steam. Програми дозволять налаштувати обладнання, відрегулювати налаштування та визначити ігрову зону у приміщенні.

Вартість адаптера починається від 60 доларів чи 60 євро залежно від регіону. У продаж він надійде 7 серпня. Вартість самої гарнітури PS VR2, яку випустили 2023 року, становить 550 доларів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ