Samsung приготувала неприємний сюрприз для власників Galaxy Watch

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung офіційно назвала дату закінчення підтримки однієї зі своїх ОС для смарт-годин. Про це пише 9to5Google.

Реклама

Згідно з джерелом, йдеться про TizenOS. Система позиціонувалася як проривна і гнучка, з можливістю інтеграції в різні розумні пристрої — від годинника до телевізорів. Через кілька років компанія зрозуміла, що розвивати власну ОС надто складно і відмовилася від її встановлення на нові девайси. Проте низка пристроїв під її керуванням встигла вийти і люди використовують ці гаджети досі.

Починаючи з Watch 4, Samsung почала використовувати гібридну “вісь” на базі Wear OS і назвала її One UI Watch. У числі девайсів на TizonOS залишилися смарт-годинник Galaxy Watch Active 1 і 2 поколінь, а також Galaxy Watch 3 і більш старі моделі. Їхню підтримку буде завершено до кінця 2025 року.

Сюди належить не лише вихід оновлень, а й підтримка сервісів та служб, включаючи магазин контенту та додатків для Tizen OS. Компанія з сьогоднішнього дня почне «випилювати» з Galaxy Store все, що пов’язане з Tizen, так що до кінця 2025 року пристрої під її керуванням виявляться просто недієздатними і вирушать у відро для сміття.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ