Чого очікувати від iPad Mini 7 у 2024 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

У той час як Apple оновила iPad Pro та iPad Air у травні, iPad mini все ще потребує оновлення. Востаннє Apple представила новий iPad mini у вересні 2021 року, тож він вже давно потребує капітального ремонту.

Реклама

Ходять чутки, що Apple планує оновити свій найменший планшет у 2024 році, і цей посібник висвітлює всі чутки, які ми чули про цей пристрій до цього часу.

Дисплей і дизайн

Ми не чули чуток про зміни в дизайні iPad mini, а це означає, що він, швидше за все, матиме той самий 8,3-дюймовий розмір і повноекранний дизайн. Поточний iPad mini має кнопку живлення Touch ID, яку ми також очікуємо в новій моделі.

Згідно з чутками 2023 року, Apple зробить невеликі зміни в дисплеї iPad mini, щоб зменшити “прокрутку желе”. Екран буде повернутий, що має зменшити ефект при використанні iPad mini в портретній орієнтації.

Желейна прокрутка означає помітне відставання при вертикальній прокрутці текстового контексту, наприклад, веб-сторінки. Кожен рядок, здається, нахиляється вниз до лівої частини екрана, коли він проходить, що створює враження, ніби одна сторона дисплея реагує швидше. Apple стверджує, що це нормальна поведінка для РК-дисплеїв iPad, але компанія все одно хоче внести зміни, щоб мінімізувати цей ефект.

Чип серії A

iPad Pro та iPad Air мають чіпи M-серії, але ми не очікуємо, що iPad mini отримає чіп Mac цього року. Замість цього Apple, швидше за все, перейде на A17 Pro, який використовувався в моделях iPhone 15 Pro, або якийсь інший варіант A17.

Також можливо, що iPad mini отримає чіп A18, якщо він вийде після лінійки iPhone 16, оскільки чутки припускають, що моделі iPhone 16 матимуть чіпи сімейства A18.

З A17 Pro або краще, iPad mini буде на рівні або швидше, ніж моделі iPhone 15 Pro, але він не матиме швидкості iPad Air або iPad Pro.

Apple оновлює iOS 18 і iPadOS 18 з акцентом на штучний інтелект, тому потужні чіпи є обов’язковою умовою для майбутніх пристроїв.

Нові кольори

Наразі iPad mini доступний у космічному сірому, зоряному, рожевому та фіолетовому кольорах. Apple часто оновлює колірну гамму з оновленнями, тому нові кольори цілком можливі. З iPad Air, який часто імітує iPad mini, Apple позбулася рожевого кольору.

Якщо Apple зробить iPad mini доступним у тих же кольорах, що й iPad Air, він може бути доступний у космічному сірому, фіолетовому, блакитному та зоряному світлі.

Фронтальна камера

Apple перемістила фронтальну камеру на iPad Air на альбомну грань пристрою, і вона може зробити таку ж зміну для iPad mini. Однак, можливо, немає сенсу розташовувати фронтальну камеру на iPad mini, оскільки вона рідше використовується з клавіатурою.

Камера може отримати підтримку HDR 4 і мати ширшу діафрагму, якщо в ній буде використана камера, що використовується в iPad Air.

Підключення

Apple додає Wi-Fi 6E до кожного продукту в міру його оновлення, і цього року має настати черга iPad mini. Wi-Fi 6E дозволить iPad mini підключатися до мережі Wi-Fi 6 ГГц на підтримуваних маршрутизаторах.

Очікується також поява Bluetooth 5.3, оскільки це ще одне оновлення, яке Apple робить для нових пристроїв, і iPad mini може втратити слот для nano-SIM-карт, оскільки Apple зупинила свій вибір на eSIM-картках.

Apple Pencil Pro

Поточний iPad mini працює з Apple Pencil 2, тому нова модель, швидше за все, буде підтримувати Apple Pencil Pro. Apple Pencil Pro має жест стискання, тактильний зворотній зв’язок, гіроскоп для підтримки нахилу корпусу та інтеграцію Find My.

Наведення Apple Pencil також може бути новою функцією, оскільки поточний iPad mini її не підтримує.

Дата випуску

Apple, швидше за все, випустить новий iPad mini ближче до кінця року, швидше за все, у вересні або жовтні. У деякі роки Apple проводить спеціальну жовтневу акцію для Mac і iPad, і ми можемо отримати її у 2024 році.

Моделі MacBook Pro, Mac mini і недорогий iPad можуть бути оновлені разом з iPad mini восени.

Майбутні моделі iPad mini

Ходять чутки, що Apple працює над складним iPad mini і технологією OLED-дисплеїв для iPad mini, але жодне з цих оновлень не очікується в 2024 році.

OLED, складаний iPad mini або складаний OLED iPad mini – це технології, які не очікуються до 2026, 2027 або навіть пізніше.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmacrumors.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ