Перше оновлення за десять років: Beats випустить друге покоління колонок Pill

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.
Американський виробник аудіотехніки Beats готується до анонсу оновлених портативних колонок Pill — перше покоління пристроїв було представлено на ринку близько 10 років.

Beats Pill+ продавалася з 2015 року, проте з невідомих причин не отримувала оновлень і зрештою була знята з виробництва. Очевидно, у компанії були інші пріоритети, зокрема випуск TWS-навушників, які сьогодні користуються великою популярністю на ринку.

Реклама

Незважаючи на те, що офіційних заяв про вихід нового покоління портативної колонки від Beats не надходило, пристрій уже з’являвся в руках знаменитостей та блогерів. Таким чином, можна припускати, що Pill 2024 побачить світ вже найближчими тижнями або місяцями.

Beats Pill 2024 джерело: 9to5mac

За чутками, новинка зможе похвалитися значно покращеним та збалансованим звуком, а також глибшим басом. Очікується, що низькочастотні динаміки стануть потужнішими на 28%, а високочастотні твітери чіткіше передаватимуть як високі, так і середні частоти. Цікаво, що динаміки будуть злегка нахилені щодо корпусу вгору, завдяки чому звук передаватиметься у бік голови користувача, навіть якщо колонка лежить на підлозі або на столі.

Крім того, новинка від Beats отримає подвоєний час автономної роботи – аж до 24 годин, а сертифікація за стандартом IP67 забезпечить захист від потрапляння води та пилу. Колонка також матиме підтримку мережі Локатора, тому її можна буде легко знайти у разі крадіжки або втрати.

На жаль, роз’єм 3.5 мм новинка не отримає джерело: 9to5mac

Нарешті, порти USB-A та Lightning замінить один багатофункціональний роз’єм USB-C, а Bluetooth буде покращено до версії 5.3. Цікаво, наскільки зросте вартість новинки від Beats — минуле покоління колонок Pill+ продавалося за ціною 230 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: