Перше оновлення за десять років: Beats випустить друге покоління колонок Pill

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.
Американський виробник аудіотехніки Beats готується до анонсу оновлених портативних колонок Pill — перше покоління пристроїв було представлено на ринку близько 10 років.

Beats Pill+ продавалася з 2015 року, проте з невідомих причин не отримувала оновлень і зрештою була знята з виробництва. Очевидно, у компанії були інші пріоритети, зокрема випуск TWS-навушників, які сьогодні користуються великою популярністю на ринку.

Реклама

Незважаючи на те, що офіційних заяв про вихід нового покоління портативної колонки від Beats не надходило, пристрій уже з’являвся в руках знаменитостей та блогерів. Таким чином, можна припускати, що Pill 2024 побачить світ вже найближчими тижнями або місяцями.

Beats Pill 2024 джерело: 9to5mac

За чутками, новинка зможе похвалитися значно покращеним та збалансованим звуком, а також глибшим басом. Очікується, що низькочастотні динаміки стануть потужнішими на 28%, а високочастотні твітери чіткіше передаватимуть як високі, так і середні частоти. Цікаво, що динаміки будуть злегка нахилені щодо корпусу вгору, завдяки чому звук передаватиметься у бік голови користувача, навіть якщо колонка лежить на підлозі або на столі.

Реклама

Крім того, новинка від Beats отримає подвоєний час автономної роботи – аж до 24 годин, а сертифікація за стандартом IP67 забезпечить захист від потрапляння води та пилу. Колонка також матиме підтримку мережі Локатора, тому її можна буде легко знайти у разі крадіжки або втрати.

На жаль, роз’єм 3.5 мм новинка не отримає джерело: 9to5mac

Нарешті, порти USB-A та Lightning замінить один багатофункціональний роз’єм USB-C, а Bluetooth буде покращено до версії 5.3. Цікаво, наскільки зросте вартість новинки від Beats — минуле покоління колонок Pill+ продавалося за ціною 230 доларів США.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ