ASUS підтвердила дату презентації ігрової консолі ROG Ally X та показала її тизерне зображення

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Декілька тижнів тому компанія ASUS розповіла про свої наміри випустити новітню портативну ігрову консоль, що отримала назву ROG Ally X, а сьогодні в соціальній мережі X підтвердила дату презентації новинки, а також продемонструвала не надто деталізоване зображення нової моделі, пише сайт GSMArena.

Реклама

Представники ASUS повідомили, що вони нададуть усі подробиці про свою новітню консолю ROG Ally X під час спеціального заходу, що транслюється на YouTube та Twitch 2 червня поточного року о 1:30 ранку за Тихоокеанським стандартним часом (11:30 за Київським часом).

Крім того, компанія поділилася тизерним зображенням, на якому видно обриси нового пристрою, що ховається в напівтемряві, за яким поки важко визначити, які деталі відрізнятимуть новинку від моделі ROG Ally.

Раніше стало відомо, що портативна ігрова консоль ASUS ROG Ally X буде відрізнятися від стандартної моделі більш ємним акумулятором на 80 Втч, що вдвічі перевершує показники ROG Ally, а також отримає підтримку більших твердотільних накопичувачів форм-фактора M.2 2 2 , Що спростить модернізацію, і новий порт USB Type-C, що розширює можливості пристрою при підключенні зовнішніх відеокарт, так як ROG Ally мала власний порт ROG XG, що істотно звужує список відеоадаптерів, що підключаються.

Крім того, нова модель має отримати покращену систему охолодження та цілих 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X-7500 замість 16 ГБ ОЗУ LPDDR5-6400 у стандартної версії. Вага пристрою також дещо збільшиться, досягнувши значення 678 р.

При цьому ASUS ROG Ally X успадкує 7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920×1080, максимальною яскравістю 500 нит і частотою 120 Гц, а також APU Ryzen Z1 Extreme з 8 ядрами Zen 4 та 12 CU RDNA 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: