Google представила перший дитячий смарт-годинник Fitbit Ace LTE з нагородами за активності та тамагочі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 4 хв.

Google представила Fitbit Ace LTE – розумний годинник із підключенням до стільникової мережі для дітей від 7 років. За твердженням Google, це «перший у своєму роді розумний годинник, який перетворює вправи на гру і безпечно допомагає дітям вести активніше і незалежніше життя». Компанія обіцяє, що новинка забезпечить душевний спокій для всієї родини завдяки надійному зв’язку та обміну інформацією про місцезнаходження з батьками.

Реклама

Ace LTE отримали квадратний корпус, що нагадує Fitbit Versa. Основна відмінність у матеріалах: пластик та Corning Gorilla Glass плюс додатковий бампер замість сапфірового скла та титану. Масив датчиків Ace LTE практично ідентичний Pixel Watch 2. Зарядний пристрій також сумісний з Pixel Watch 2.

Fitbit Ace LTE поєднують рухливість дітей та їхню любов до ігор: чим більше вони рухаються, тим більше отримують часу, який можуть провести в іграх на годиннику. Кожна встановлена ​​гра створена спеціально для пристрою, а нові ігри будуть випускатися кожні кілька місяців. Ace LTE розпізнає та винагороджує всі види фізичної активності, будь то гра в хованки, стрибки на ліжку чи танці. Розташований на головному екрані додаток «Локшина» (Noodle) враховує кожен рух та ефектно повідомляє про досягнення дитиною чергової мети.

Google стверджує, що «співпрацювала з провідними незалежними експертами в галузі дитячої психології, громадської охорони здоров’я, конфіденційності та цифрового благополуччя, щоб зробити пристрій цікавим, безпечним та корисним». Наприклад, дані про місцезнаходження або активність дитини доступні лише батькам, причому дані про місцезнаходження видаляються через 24 години, а дані про активність зберігаються максимум 35 днів. У годиннику немає реклами або сторонніх програм, і лише контакти, додані батьками, можуть дзвонити або надсилати повідомлення на пристрій.

Додатковим стимулом для дітей стане Тамагочі-подібні вихованці Іджі (Eejie), які «живуть» у розумному годиннику. Іджі — це істоти, що настроюються, які підживлюються повсякденною активністю: чим більше діти досягають своїх цілей у русі, тим здоровішим і щасливішим стає їх Іджі. Дитина може купувати для Іджі внутрішньоігрові предмети, кімнати, одяг та інші аксесуари за допомогою ігрових квитків, які отримуються при досягненні щоденних цілей та проходженні ігор.

Fitbit Ace LTE пропонує шість колекційних ремінців. Кожен ремінець, подібно до картриджа для ігрової приставки, при першому підключенні відкриває різні предмети, стилі, кімнати для Іджі та інший дизайн «Локшини». Наприклад, синій ремінець занурить Іджі у світ баскетболу, а зелений браслет познайомить із любителем косплею Примарним Мопсом Уоллі. Ремінці продаються за ціною $35, їхня колекція регулярно поповнюватиметься.

Ace LTE дозволяє здійснювати дзвінки, надсилати повідомлення та ділитися місцезнаходженням. Для підключення цих функцій знадобиться щомісячна передплата за $10 на тарифний план Ace Pass. Пристрій керується та контролюється через програму Fitbit Ace, яка працює як на iOS, так і на Android. У додатку батьки можуть встановлювати довірені контакти, надсилати та отримувати повідомлення, переглядати місцезнаходження дитини в режимі реального часу та відстежувати, як дитина справляється з цілями своєї діяльності. Є режим, що вимикає ігри під час шкільних занять.

Технічні характеристики Fitbit Ace LTE:

Розміри – 41,04 × 44,89 × 13,35 мм; Вага (без ремінця) – 28,03 грам; Вбудований 4G LTE (потрібна передплата Fitbit Ace Pass); 802.11 b/g/n Wi-Fi 2,4 ГГц, Bluetooth 5.0 та NFC; GPS/GNSS; Кольоровий OLED-дисплей Corning Gorilla Glass 3 (333 ppi із DCI-P3); водонепроникність до 50 м; 16+ годин автономної роботи; Вбудований літій-акумулятор ємністю 328 мА·ч; Кабель для швидкого заряджання USB Type-C; Швидкість зарядки – 30 хвилин до 60% (11 годин), 70 хвилин до 100% (16+ годин); Оптичний датчик серцевого ритму8 Акселерометр, висотомір, магнітометр, датчик освітленості та гіроскоп; Вбудований мікрофон та динамік.

Fitbit Ace LTE буде доступно з 5 червня за ціною $230. Клієнти, що сплатили річну передплату Ace Pass, отримають додатковий колекційний браслет. При покупці годинника до 31 серпня вартість річної підписки буде знижена вдвічі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: