Samsung вбудує штучний інтелект в смарт-годинник Galaxy Watch з оновленням до Wear OS 5

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung інтегрує функції на базі штучного інтелекту у свій смарт-годинник Galaxy Watch з випуском для них оновлення One UI 6 Watch на базі операційної системи Wear OS 5. Це рішення продовжує тенденцію, задану раніше цього року для серії смартфонів Galaxy S24, де також акцентувалася увага на можливостях ІІ.

Реклама

Як повідомляє ресурс 9to5google, у годиннику Galaxy Watch штучний інтелект використовуватиметься для розширення функцій моніторингу здоров’я та фітнесу. Компанія заявляє, що технологія дозволить отримувати повнішу картину стану здоров’я. Зокрема, з’являться такі інструменти, як:

Energy Score для комплексної оцінки поточного стану здоров’я на основі даних користувача. Wellness Tips для персоналізованих рекомендацій щодо покращення здоров’я. Workout Routine для створення оптимальних тренувальних планів. Race для контролю пробіжок чи велопоїздок.

Всі ці можливості будуть доступні власникам Galaxy Watch на базі Wear OS, починаючи з оновлення One UI 6 Watch, яке засноване на нещодавно анонсованій Google платформі Wear OS 5. Інтегрувавши ці та інші опції штучного інтелекту у свій смарт-годинник, Samsung має намір значно розширити їх функціональність у галузі моніторингу здоров’я та фітнесу, що дозволить Galaxy Watch надавати ще більш персоналізовані та точні рекомендації користувачам, а також мотивувати їх на досягнення конкретних цілей у спорті чи фітнесі для покращення загального самопочуття. За словами Samsung, бета-версія поновлення з’явиться вже в червні поточного року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ