Наступний iPad mini від Apple може запозичити деякі функції iPad Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Раніше цього місяця Apple представила iPad Pro (2024) та iPad Air (2024). Цієї осені Apple, швидше за все, оновить оригінальний iPad, який востаннє оновлювався у 2022 році.

Реклама

Але як щодо iPad mini, що часто не береться до уваги, чия поточна версія фактично на рік старша? Можливо, нам доведеться почекати ще якийсь час, але коли iPad mini нарешті з’явиться, він буде коштувати того, щоб на нього чекати.

За даними корейського сайту новин Naver, Apple і Samsung Display працюють над тим, щоб впровадити OLED-дисплеї в майбутні версії iPad Air і iPad mini. Однак малоймовірно, що обидва пристрої отримають OLED-оновлення не раніше, ніж у другій половині 2025 року, а можливо, і не раніше 2026 року. Якщо ця інформація вірна, то в ній є велике значення, хоча для деяких очікування може здатися надмірним.

Крім абсолютно нового чіпа M4, найбільшою новинкою iPad Pro (2024) є Tandem OLED, який фактично включає два складених один на одного OLED-дисплея. Ця технологія унікальна для 11- та 13-дюймових моделей iPad Pro (2024), але при цьому дуже дорога. З погляду бізнесу, Apple майже напевно хоче отримати вигоду з цієї ексклюзивності та супутньої їй преміальної ціни.

Було б логічно, якби в майбутньому Apple включила технологію OLED у свої доступніші планшети, такі як iPad Air та iPad mini середньої цінової категорії. В даному випадку звичайний iPad стане єдиним планшетом Apple без OLED. Нещодавно Apple знизила ціну на iPad 10-го покоління з $449 до $349 за модель початкового рівня, що говорить про те, що в найближчому майбутньому ця версія залишиться бюджетним планшетом.

І хоча прикро, що нам доведеться так довго чекати на OLED iPad mini, втішно чути, що Apple не забула про свій крихітний планшет – і що вона, за чутками, планує таке велике оновлення для нього.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ