Samsung Galaxy Watch X будуть представлені наприкінці червня з часом автономної роботи 100 годин

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За чутками, в серії Samsung Galaxy Watch7 очікуються три версії моделі преміальної версії з назвою “Ultra”. Однак можливо, що бренд Samsung може вибрати іншу назву для свого преміум-годинника, наприклад, “Samsung Galaxy Watch X”.

Реклама

Говорять, що Galaxy Watch X буде водонепроникним до глибини 100 метрів, що відповідає такому ж рейтингу водонепроникності, як і Apple Watch Ultra. Варто зазначити, що водостійкість визначається номінальним тиском (іноді вимірюваним в атмосферах), і фактична глибина, яку можна досягти, буде нижчою від цього значення — близько 40 метрів для годинника Apple (і можливо також для годинника Samsung).

Крім того, Galaxy Watch X повинні мати більш тривалий час автономної роботи в порівнянні з іншими моделями годинників. Очікується до 100 годин автономної роботи, що становить близько 4 днів. Для порівняння, Galaxy Watch6 Classic заявляє про час автономної роботи до 40 годин, Watch5 Pro (з більш ємним акумулятором) – до 80 годин, а Apple Watch Ultra 2 – до 36 годин.

Можливо, це пов’язано з новим та покращеним чіпом Exynos W1000, що може стати першим 3-нм чіпом для масового ринку від Samsung. Крім того, схоже, що у Galaxy Watch X також буде більш ємний акумулятор порівняно з Classic. Південнокорейські регулятори сертифікували акумулятор ємністю 578 мАг у порівнянні з 425 мАч у Watch6 Classic і 573 мАч у Watch5 Pro.

Samsung Galaxy Watch X буде анонсований 24 червня (а не 10 липня, як заявлялося в деяких попередніх звітах), згідно з інформацією на сайті techmaniacs.gr, який розкрив назву “Watch X” та інші деталі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: