Наступний iPad може отримати перегорнутий логотип Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Журналісти французького видання Numerama взяли інтерв’ю у кількох співробітників Apple після виходу нових iPad Pro із чіпами M4. У бесіді зі ЗМІ з’ясувалась одна цікава деталь, яка стосується наступного покоління планшетів.

Реклама

Моллі Андерсон, дизайнер продуктів Apple повідомила, що наступні iPad можуть отримати змінений логотип із яблучком. Він може бути перевернуто так, щоб відображався правильно, коли користувач тримає планшет у горизонтальній орієнтації.

“Я думаю, що це може змінитися. Ми думаємо про це. iPad вже давно є продуктом, який використовується в портретному режимі, але все більше людей використовують його в ландшафтному режимі. Ми не можемо сказати, що це вже вирішено.” Моллі Андерсон Дизайнер Apple

Більшість власників iPad досі найчастіше тримають планшет у книжковій орієнтації, проте сама Apple просуває думку, що планшет потрібно найчастіше використовувати в альбомній. Так, для цього компанія перенесла фронтальну камеру та датчики Face ID з бічної на верхню сторону пристрою. Це потрібно, щоб користувачі не закривали пальцями сенсори під час розблокування та могли проводити відеодзвінки, тримаючи планшет горизонтально.

Також логотип яблука відображається в горизонтальній орієнтації при першій активації та перезавантаженні iPad. У майбутньому логотип перевернуть і на задній панелі девайсу. Але в якому році це станеться, Apple не уточнили.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ