BoostR випустила зовнішню USB відеокарту AMD Radeon RX 7600M XT

Час читання: 2 хв.
BoostR випустила зовнішню USB відеокарту AMD Radeon RX 7600M XT

Компанія BoostR випустила зовнішню GPU, оснащену графічним процесором AMD Radeon RX 7600M XT. Цей пристрій підтримує інтерфейс USB4, має виділений слот M.2 та пропонує ряд інших особливостей. Ринок портативних ігрових пристроїв постійно зростає, тому продукти eGPU стають все популярнішими, оскільки вони дозволяють споживачам покращити обчислювальні можливості своїх систем.

Реклама

BoostR eGPU оснащений графічним процесором AMD Radeon RX 7600M XT, який має обчислювальні блоки, шейдерні блоки, кеш Infinity, пам’ять GDDR6 та максимальну тактову частоту 2615 МГц. Пристрій має TDP від ​​75 до 120 Вт та оснащений технологією охолодження з паровою камерою та мідним радіатором для ефективного відведення тепла. Крім того, він має виділений слот M.2, який дозволяє користувачеві зберігати дані до 4 ТБ.

BoostR eGPU має порт USB4, два інтерфейси DisplayPort та HDMI, а також порт OCulink для підключення до різних пристроїв. Він є цікавим рішенням для споживачів і конкурує з іншими альтернативами на ринку. Пристрій знаходиться на стадії краудфандінгу, тому покупцям слід бути обережними. Ціна BoostR eGPU становить $499, що справедливо з урахуванням його можливостей.

Цікаво відзначити, що ETA Prime вже провів огляд продукту, докладно розповівши про нього та провівши бенчмаркінг.

ДЖЕРЕЛОOVERCLOCKERS

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.