Представлено унікальний холодильник який може працювати 40 годин без мережі

Час читання: < 1 хв.
Представлено унікальний холодильник який може працювати 40 годин без мережі

Стартап Amped Innovation із Кенії та Каліфорнії презентував EasyFreeze Solar Kit – переносний холодильник, оснащений сонячними панелями. Він може працювати, навіть якщо у будинку відключили електрику.

РЕКЛАМА

Завдяки вбудованим сонячним панелям холодильник може пропрацювати до 40 годин без підключення до мережі. Це буде особливо актуально для кіосків і продавців морозива або напоїв у парках. Їм не доведеться шукати місце з найближчою розеткою, що дозволить продавцям розташувати свій намет де завгодно. Холодильник можна заряджати вночі, а весь робочий день він харчуватиметься від панелей.

EasyFreeze Solar Kit здатний охолоджувати продукти та напої до 8 °C за 20 хвилин та заморожувати їх до 0 °C за одну годину. Місткість камери становить 100 літрів. Холодильник оснащений компресором потужністю 225 Вт та батареями LiFePO4. В основі холодильника є коліщатка, що дозволяє переносити його, як валізу.

Вартість EasyFreeze Solar Kit складає 900 доларів (36500 грн) . Стартап вже почав постачати свій винахід до регіонів Північної Америки, Азії та Африки, включаючи Кенію, Нігерію та Гаваї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОampedinnovation.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.