Ґаджети

Huawei представила нові смарт-годинники в Європі

Share

Компанія Huawei продовжує виводити свою продукцію на європейський ринок, незважаючи на заборону продавати її в США. Huawei додала три нові моделі до своєї лінійки смарт-годинників, хоча лише одна з них є абсолютно новим продуктом.

Watch Fit 3 – це новий погляд Huawei на Apple Watch. Пристрій має квадратний форм-фактор, що дуже нагадує смарт-годинник Apple, але це не перший випадок, коли Huawei копіює його дизайн. Це також не єдина компанія, яка робить це, тому це не є несподіванкою.

Новий Watch Fit 3 від Huawei має досить великий 1,82-дюймовий AMOLED-дисплей і важить всього 26 грамів. За словами Huawei, смарт-годинник працює до 10 днів на одному заряді, але при інтенсивному використанні час автономної роботи скоротиться до 7 днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei Watch Fit 3 вже доступний для попереднього замовлення в Європі за ціною 160 євро (180 євро за модель з перламутровим білим шкіряним ремінцем). Смарт-годинник доступний у різних варіантах: чорному, рожевому, зеленому та білому.

Окрім Watch Fit 3, Huawei також представила нову версію свого флагманського смарт-годинника – Watch 4 Pro. Якщо ви шукаєте стильний смарт-годинник, то нові Huawei Watch 4 Pro Space Edition є гідною альтернативою.

Він має округлий форм-фактор і карбонове покриття, схоже на алмаз. Смарт-годинник виготовлений зі сплаву титану і важить 65 грамів (без ремінця). До речі, новий Watch 4 Pro Space Edition поставляється з ремінцем із титанового сплаву сірого кольору.

Всередині смарт-годинник не змінився у порівнянні з ванільною моделлю, тому очікуйте на стійкий до подряпин 1,5-дюймовий AMOLED-дисплей, водонепроникність 5ATM, підтримку eSIM, дводіапазонний п’ятисистемний GNSS, підтримку ЕКГ, а також до 21 дня автономної роботи від акумулятора.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition вже доступний для попереднього замовлення в Європі за ціною 650 євро, а на полицях магазинів він з’явиться 22 травня.

І останнє, але не менш важливе: Huawei анонсувала новий колір для Watch GT 4 – зелений. Що ж, змінився лише ремінець, все інше залишилося без змін. Проте, не варто забувати, що зелений каучуковий ремінець доступний лише для 41-міліметрової версії Watch GT 4.

Ця “екологічна” версія Watch GT 4 вже доступна для покупки в Європі за ціною 250 євро / 230 фунтів стерлінгів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Huawei
  • Останні записи

    Шахраї вимагають гроші за листування до WhatsApp – що робити

    Останнім часом шахраї все частіше використовують месенджери для розлучення громадян на гроші. Не є винятком…

    20.05.2024

    Вже завтра відбудеться презентація Microsoft Build 2024: де дивитись пряму трансляцію

    Компанія Microsoft готується до своєї найбільшої щорічної конференції Microsoft Build 2024. Захід пройде в офлайн-форматі…

    20.05.2024

    iOS 18 буде використовувати штучний інтелект у сповіщеннях, календарі та фоторедакторі

    Інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg розкрив деякі подробиці про можливості штучного інтелекту в…

    20.05.2024

    Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

    Xiaomi розпочала продаж глобальних версій планшета Redmi Pad Pro, які близько місяця тому дебютували на…

    20.05.2024

    Найтонший iPhone представлять у 2025 році

    Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення…

    20.05.2024

    Apple та OpenAI всіх здивують на WWDC 10 червня

    Apple планує насамперед використовувати підхід із використанням штучного інтелекту, вбудованого безпосередньо у пристрої iPhone. Проте…

    20.05.2024