Тест Geekbench показав, наскільки новий iPad Pro швидший за попередника

Тест Geekbench показав, наскільки новий iPad Pro швидший за попередника
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У базі даних бенчмарку зазначено, що iPad Pro з M4 показав результат у 3767 балів в одноядерному режимі та 14677 балів у багатоядерному, що приблизно в 1.5 рази вище порівняно з iPad Pro на базі M2, чиї показники склали близько 2500 та 10000 балів відповідно.

Чіп M4, що використовує друге покоління 3-нм техпроцесу, містить 280 млрд транзисторів і є новою архітектурою SoC, що явно покращило енергоефективність пристрою.

Процесор включає 10 ядер – чотири високопродуктивних і шість енергоефективних, що володіють поліпшеними декодуючими і виконавчими механізмами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, M4 інтегрована 10-ядерна GPU, що базується на новітній графічній архітектурі, яка вперше включає динамічне кешування, апаратну підтримку меш-шейдингу і трасування променів для iPad.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОmydrivers.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.