Apple вигадала дуже вишукану упаковку для свого нового продукту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після вчорашньої презентації нових планшетів Apple та аксесуарів до них, у мережі продовжують з’являтися приховані подробиці про ці девайси.

Блогери Арун Майні та Нікіас Моліна помітили, що Apple створила п’ять різних дизайнів упаковки для стілус Apple Pencil Pro. На кожній написано слово “Pro” в унікальному стилі, але купуючи Apple Pencil Pro в онлайн-магазині, ви не дізнаєтесь, яку з п’яти коробок ви отримаєте.

Нагадаємо, Apple Pencil Pro пропонує кілька нових жестів, тактильну віддачу, вбудований гіроскоп та можливість знайти стілус у додатку «Локатор», якщо він загубився.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Pencil Pro надійде у продаж 15 травня за ціною $129. Він сумісний лише з новими моделями iPad Pro та iPad Air, анонсованими цього тижня. Ну а якщо ви доглядаєте стілус собі, обов’язково чекніть наш гайд на вибір правильного Apple Pencil для свого iPad.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.