На Kickstarter з’явився потужний зовнішній акумулятор із прозорим корпусом

На Kickstarter з'явився потужний зовнішній акумулятор із прозорим корпусом
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Shargeek 140 від компанії Sharge Tech – це портативне джерело енергії, укладене в прозорий корпус, який підходить для заряджання різних гаджетів, у тому числі ноутбуків. Місткість вбудованого акумулятора становить 20 000 мАг (72 Вт*ч) і він підтримує швидку зарядку потужністю до 65 Вт (від 0 до 50% за 50 хвилин). Загальна потужність пауербанком, що видається, досягає 140 Вт — 100 Вт через USB-C і 40 Вт по USB-A.

Для контролю за енергією під час заряджання та розрядження в девайсі є інформативний дисплей, що відображає час заряджання, що видається/поглинається потужність і відсоток заряду. Компанія обіцяє, що пауербанк збереже до 80% ємності навіть після 1000 циклів зарядки/розрядки. Для порівняння, в середньому ємність зовнішніх акумуляторів знижується до 80% вже після 300 циклів. Як елементи живлення в Shargeek 140 використовуються акумулятори Samsung 21700.

Щоб уникнути перегріву пристрою під час його використання всередині корпусу для охолодження контролерів заряду, є товстий алюмінієвий радіатор. Для кращої теплопровідності є силіконові термопрокладки.

Ціна та доступність

Придбати Shargeek 140 можна на майданчику Kickstarter за ціною від  79 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОkickstarter.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.