Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з підтримкою вібровіддачі та чохол-клавіатура Magic Keyboard.

Оновлений Magic Keyboard отримав додаткові функціональні клавіші – всього доступно 14 клавіш, що дозволяють регулювати яскравість екрану, перемотувати треки або змінювати гучність динаміків. Також з’явилася клавіша Esc. Клавіші мають довжину ходу всього 1 мм і мають вбудоване біле підсвічування.

Apple оновила і трекпад. Він став більшим, отримав тактильний зворотний зв’язок і підтримку жестів Multi-Touch. Підключається Magic Keyboard до планшета за допомогою магнітів без необхідності додатково сполучати аксесуар Bluetooth. Для зарядки самої клавіатури та планшета збоку передбачено порт USB-C.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Magic Keyboard сумісний лише з iPad Pro 10-го покоління. Є версії для 11- та 13-дюймового планшета. Доступно два кольори: білий та чорний. Вартість нового чохла Magic Keyboard складає 299 доларів. Замовлення вже стартували. Продажі в США розпочнуться 15 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.