Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

Представлений Apple Pencil Pro - стілус для справжніх профі
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro на базі M4. Pro-версія Apple Pencil одержала вібромотор. Він потрібен, щоб художник міг відчувати зворотну віддачу під час керування чи малювання. Також стілус оснастили гіроскопом, який визначає, як ви тримаєте олівець у руці. Наприклад, поворотом можна швидко міняти орієнтацію пензля.

Додатково Apple Pencil Pro додали нову сенсорну панель. У попередній версії вона могла реагувати лише на подвійне постукування, тепер — і на сильне натискання. Якщо двома пальцями стиснути Apple Pencil Pro, з’явиться спеціальне вікно для вибору потрібного пензля або інструменту.

Хороші новини для тих, хто завжди все втрачає, — тепер Apple Pencil Pro підтримує «Локатор». Стілус можна знайти по карті, проте олівець не може відтворювати звуковий сигнал.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість Apple Pencil Pro складає 149 доларів. Продаж стартує наступного тижня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.