Нові навушники Beats коштують всього 80 доларів, але є одна проблема

Нові навушники Beats коштують всього 80 доларів, але є одна проблема
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Beats зняла покриви зі своїх найдоступніших бездротових навушників. Ціна Solo Buds складає всього 80 доларів – на 70 доларів менше, ніж у Beats Studio Buds, які компанія тепер зніме з виробництва. Хоча вони виглядають так само, як і Studio Buds (і Studio Buds+), в корпусі Solo Buds немає акумулятора, що зменшує розмір, вагу і, ймовірно, ціну.

Solo Buds були представлені разом з останньою версією накладних навушників Solo від Beats – Solo 4. Хоча навушники можна замовити вже зараз, Beats каже, що Solo Buds з’являться у продажу лише у червні, і тоді ви зможете купити їх в одному з чотирьох кольорів на вибір : Матовий чорний, Штормовий сірий, Арктичний фіолетовий та Прозорий червоний.

Чохол без власного акумулятора може здатися незвичайним, але Solo Buds не перші, хто використовує цю формулу – Skullcandy EcoBuds також відмовилися від акумулятора в чохлі на користь док-станції для заряджання без акумулятора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча відсутність акумулятора всередині корпусу може викликати побоювання, заявлений час автономної роботи Solo Buds становить 18 годин, що є величезним показником для одного заряду. Якщо врахувати, що його можна поповнити будь-коли за допомогою зарядки через USB-C (практично всі телефони на базі Android можуть це робити, як і iPhone 15), а п’ять хвилин зарядки дадуть додаткову годину гри, можна зрозуміти, що ви не сумуєте по батареї у чохлі.

На жаль, відмова від акумулятора виявилася недостатньою для того, щоб довести Solo Buds до ціни нижче 100 доларів. Їм також не вистачає активного шумоподавлення, Bluetooth Multipoint, датчиків носіння, відстеження положення голови та гучного зв’язку з “Ей, Siri”. Також немає офіційного рейтингу IPX для захисту від води та пилу. Beats повідомила журналістам, що Solo Buds все ж таки пройшли “інженерну перевірку” на водонепроникність, але ми не знаємо, що це означає насправді.

За словами представників Beats, акустична архітектура з двошаровими випромінювачами “розроблена для мінімізації мікроспотворень по всій частотній кривій, що забезпечує високу точність звуку з безкомпромісною чистотою та деталізацією”. Зважаючи на все, це ті ж динаміки, що і в Studio Buds+.

У кожен із них також вбудований мікрофон нової конструкції “з удосконаленим алгоритмом розпізнавання шуму”, що може покращити якість дзвінків на вулиці в порівнянні зі Studio Buds.

Завдяки Google Fast Pair, за словами Beats, Solo Buds можуть виконувати пару в один дотик, автоматичне налаштування облікового запису та пошук пристрою в екосистемах Apple та Android.

Beats для Android дозволяє налаштовувати деякі дії, доступні при натисканні кнопки “b”, в той час як ті ж функції пропонуються безпосередньо в iOS.

Як би не була цікава ціна Solo Buds, немає сумнівів, що Beats довелося урізати ці навушники до базових можливостей бездротової передачі звуку, щоб зробити їх такими доступними.

Мені також дуже цікаво який ціновий розрив створюють Solo Buds. Вони починаються з 80 доларів, але якщо ви залишитеся з Beats, то наступним рівнем будуть Beats Studio Buds+ за 170 доларів – це 90 доларів – а потім Fit Pro за 200 доларів. Можливо, в недалекому майбутньому ми побачимо заміну оригінальним Studio Buds, а можливо Apple просто хоче зберегти ціновий діапазон від $100 до $150 для наступного покоління AirPods 4, які, за чутками, коштуватимуть дешевше поточних моделей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.