Categories: Ґаджети

«Вбивцю» Xiaomi Mi Band 3 тимчасово розпродають за 180 гривень

Share

Коли якийсь китайських бренд створює новий електронний пристрій, він намагається привернути до нього увагу. Великим виробникам робити це найпростіше, а ось маловідомим – складно. Починаючи з сьогоднішнього дня, 21 травня 2018 року, купити «вбивцю» спортивного браслета Xiaomi Mi Band 3 можна всього за $6,99. У таку суму грошей обійдеться відмінний фітнес-трекер, який оснащений монохромним екраном і повним набором різних датчиків, необхідних для комплексної стеження за здоров’ям.

Йдеться про фітнес-трекер Lenovo HX06, який будуть продаватися за рекордно низькою ціною в період з 21 по 27 травня. Кожен день о 11:00 за київським часом перші п’ять екземплярів цього пристрою продадуть покупцям всього за $ 6,99, тоді як в звичайний час він коштує вдвічі більше – $ 12,99. В майбутньому, через високий попит, цінник може підрости до $ 14,99. Головною особливістю цього наручного гаджета є 0,87-дюймовим екран, який підтримує сенсорне управління і може відображати різну інформацію.

Спортивний браслет Lenovo HX06, «вбивця» Xiaomi Mi Band 3, володіє корпусом із захистом від води і пилу за стандартом IP67, завдяки чому з ним можна занурювати під воду на глибину до одного метра. Трекер оснащений безліччю різних датчиків і сенсорів, за рахунок яких він здатний вважати кроки, моніторити сон, виступати в ролі «розумного» будильника, сповіщати про ті чи інші події, підраховувати витрачені калорії, а також виконувати багато інших дій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не менш важливо, що коли цей смарт-браслет підключено до смартфону, а для цього використовується технологія Bluetooth, він може сповіщати про вхідні на телефон дзвінки, а також вібрувати кожен раз, коли на мобільний пристрій прийшло якесь повідомлення. Список обраних повідомлень можна налаштувати через додаток для iOS і Android, щоб трекер сповіщав лише про дійсно важливеі потрібне. Придбати за зниженою ціною Lenovo HX06 можна в чорному кольорі. Купити цей наручний гаджет можна тут .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як штучний інтелект допомагає нам жити

    Ми живемо в епоху розвитку нейромереж — комп'ютерні системи реально починають думати практично так, як…

    06.05.2024

    Смартфони з технологією eSIM 2024: віртуальна сім-картка, як користуватися

    Сучасна технологія eSIM спрощує процес підключення до мобільного зв'язку та відкриває нові можливості для різних…

    06.05.2024

    Японці протестували перший у світі 6G-девайс: у 10 разів швидший, ніж 5G

    Над проектом 6G-пристрою одночасно працювали такі компанії, як NEC Corporation, Fujitsu, DOCOMO та NTT. На…

    06.05.2024

    У мережу злили перші подробиці про флагман Xiaomi 15 Pro

    Перше, на що звернуло увагу джерело, так це на те, що Xiaomi 15 Pro отримає…

    06.05.2024

    «Розкладачку» Motorola Razr 50 Ultra показали наживо до анонсу

    Майбутній доладний телефон Motorola Razr 50 Ultra, схоже, близький до випуску, оскільки в мережі з'явилися…

    06.05.2024

    Rabbit R1 – головні недоліки і переваги “унікального” смартфона

    "Передбачається, що це більш простий компаньйон для мого телефону, проте R1 часто говорить мені використовувати…

    06.05.2024