Ґаджети

Представлена ​​рожева відеокарта Geforce RTX 4060 із зображенням кота

Share
Час читання: 2 хв.

Популярна відеокарта GeForce RTX 4060 отримала незвичну версію. Тепер вона не тільки стане в нагоді роботи комп’ютера, але і радуватиме око милим дизайном.

Китайська компанія ASL поєдналася з авторами популярних мультфільмів SupremoCat, щоб зробити «кавайну» модель відеокарти. На ній зобразили кота на прізвисько Ухуан і мопс Бачахей. Персонажів у сонцезахисних окулярах намалювали на вентиляторах. Імена тварин разом із великим зображенням Ухуана нанесли на звороті.

Саму відеокарту виконали у рожевому кольорі. Вона вкрита милими зображеннями серця та інших символів у форматі наклейок. Поставляють відеокарту також у приємній рожевій коробці, з якої нібито виглядає кіт.

В іншому GeForce RTX 4060 нічим не відрізняється від звичайної моделі відеокарти. Вона не отримала заводського розгону. Придбати модель можна було на AliExpress за 341 долар, а подарунок давали килимок для миші в аналогічному дизайні. Відеокарти вже розкупили, але, можливо, вони ще з’являться у продажу.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: GeForce
  • Останні записи

    За прогнозами, наступного року Apple випустить iPhone з тоншими OLED-дисплеями

    Тайванська компанія Novatek оголосила про плани розпочати масове виробництво OLED-дисплеїв з технологією TDDI (touch and…

    04.10.2024

    OpenAI запустив новий інтерфейс Canvas для ChatGPT

    OpenAI, лідер у галузі штучного інтелекту, анонсував інструмент Canvas, що спрощує роботу з текстом та…

    04.10.2024

    Telegram готує повноцінну заміну для YouTube

    Розробники Telegram оголосили про проведення конкурсу. Учасникам пропонується створити для iOS-версії Telegram плеєр, який може відтворювати відео…

    04.10.2024

    iPhone можуть отримати режим «гостя»

    Apple запатентувала гостьовий режим для iOS Він дозволить передати айфон другові чи дитині, не побоюючись,…

    04.10.2024

    Google тестує нову функцію для боротьби з фейковими сайтами

    Google тестує нову функцію, щоб допомогти користувачам знаходити надійні компанії у мережі. В рамках експерименту,…

    04.10.2024

    YouTube масово блокує акаунти та канали по всьому світу, але проблему можна вирішити

    Деякі користувачі YouTube зіткнулися з блокуванням своїх облікових записів або каналів. Поштою їм надійшло повідомлення…

    04.10.2024