Ґаджети

Новий мобільний додаток Dyson з функцією AR показує, де ви забули забратися

Share

Компанія Dyson завжди була на передньому краї вакуумних технологій: багато пилососів преміум-класу заповнюють сторінки її каталогу продукції. Тепер компанія, схоже, переходить у світ доповненої реальності, представивши Dyson CleanTrace – нову функцію в мобільному додатку MyDyson, яка покаже вам всі місця у вашому будинку, які ще доведеться прибрати.

Використовувати Dyson CleanTrace дуже просто, хоч і з досить строгими обмеженнями. Наприклад, вона працює лише з дорогим бездротовим пилососом Dyson Gen5detect. Крім того, для роботи потрібен смартфон з лідарним сканером (наприклад, iPhone 15) та спеціальний затискач для кріплення телефону до пилососу (ціна якого поки що не визначена). Після цього ви зможете запустити програму MyDyson і отримати безкоштовний доступ до функції CleanTrace, коли вона з’явиться в червні.

Коли ви пилососите будинок, Gen5detect залишає за собою фіолетовий слід, який видно у мобільному додатку, даючи вам візуальне підтвердження того, які зони у вашому будинку були прибрані. За словами Dyson, мета AR-додатку – допомогти людям наслідувати “методичний підхід до прибирання, що застосовується роботами-пилососами”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливість бачити, де ви пилососили, а де ні, безперечно, корисна, і це має стати приємним доповненням до Gen5detect, коли він вийде на ринок цього літа.

Це не перша спроба Dyson допомогти людям забиратися так, як це роблять роботи-пилососи: Gen5detect вже пропонує унікальну зелену фару, призначену для кращого освітлення пилу, що ховається на підлозі. У міру того як ви всмоктуєте пил та сміття, зелене свічення навколо пилососа поступово стає тьмянішим. У поєднанні з функцією CleanTrace, що готується до випуску, домогтися ідеальної чистоти в будинку стане простіше, ніж будь-коли.

Компанія Dyson не повідомила, чи ця функція буде поширюватися на інші пилососи або обмежиться тільки моделлю Gen5detect. Схоже, ніщо не обмежує цю функцію лише цим бездротовим пилососом преміум-класу (крім необхідного затиску для смартфона), тому ми сподіваємося, що в майбутньому вона пошириться і на більш доступні продукти. Очікуйте, що найближчими місяцями стане відомо про дату виходу та ціну затиску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Dyson
  • Останні записи

    OpenAI спростував чутки про створення пошуковика – конкурента Google

    Минулого тижня інформагентство Reuters із посиланням на неназвані джерела повідомило, що компанія OpenAI нібито готується…

    11.05.2024

    Нічна зарядка смартфона – небезпечна чи ні

    Як зручно заряджати мобільний телефон вночі! Навіть якщо ввечері рівень заряду акумулятора близький до нуля,…

    11.05.2024

    Чи можна заряджати звичайний телефон швидкою зарядкою

    Що буде, якщо підключити телефон або смартфон, який не підтримує швидке заряджання, до зарядного пристрою…

    11.05.2024

    З якими моделями iPad працює Apple Pencil Pro

    Кілька днів тому Apple представила свій четвертий розумний олівець — Apple Pencil Pro. Оскільки тепер…

    11.05.2024

    ChatGPT може з’явитися в iPhone

    Apple та OpenAI завершують узгодження умов договору про використання функцій ChatGPT в iOS 18, пише Bloomberg з…

    11.05.2024

    Штучний інтелект навчився обманювати людей

    Чимало систем штучного інтелекту (ШІ) вже навчилися обманювати людей. Це стосується навіть тих систем, які…

    11.05.2024