Samsung представила зарядний пристрій потужністю 50 Вт за 70 євро

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви купуєте смартфон Samsung високого класу, або навіть середнього, в комплекті з ним не йде зарядний пристрій, але, звичайно, компанія з радістю продасть вам їх за завищеними цінами, якщо ви цього забажаєте. І сьогодні вона випустила найдорожчий з них – подвійний 50-ватний зарядний пристрій, який може заряджати або один порт на 50 Вт, або обидва одночасно на 25 Вт кожен.

Ці характеристики зовсім не вражають, але їх достатньо для телефонів Samsung, жоден з яких не підтримує дротової зарядки потужністю більше 45 Вт, а більшість з них – 25 Вт. Отже, характеристики розроблені спеціально для телефонів Samsung, і це нормально, але цей зарядний пристрій коштує 69,90 євро. Це дуже багато.

У кожному онлайн-магазині можна знайти багато, багато зарядних пристроїв з кращими характеристиками за менші гроші. Тож єдиною причиною, чому хтось може придбати цей зарядний пристрій замість незліченних конкурентів, які працюють швидше і дешевше, є назва бренду – це ж Samsung, врешті-решт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дехто може навіть припустити, що оскільки це Samsung, то він буде краще працювати з телефонами Samsung, але він використовує PD/PPS, як і будь-який інший пристойний зарядний пристрій. Тож, зрештою, це просто бренд, за який ви платите більшу ціну. Сподіваємось, що з часом ціна знизиться.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.