12,9-дюймовий iPad Air більше не буде оснащений міні-світлодіодним дисплеєм

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Раніше цього місяця Янг заявив, що більший iPad Air буде оснащений міні-світлодіодним дисплеєм, як і нинішній iPad Pro такого ж розміру. Існуючий 10,9-дюймовий iPad Air оснащений стандартною РК-панеллю, а перехід на технологію міні-світлодіодів для 12,9-дюймової моделі забезпечив би підвищену яскравість для HDR-контенту, глибші чорні кольори, нижче енергоспоживання тощо. Він сказав, що в 12,9-дюймовому iPad Air будуть використані залишки міні-світлодіодних панелей від 12,9-дюймового iPad Pro, а в 10,9-дюймовій моделі залишаться РК-панелі.

Реклама

Тепер, у своєму повідомленні для підписників на X (колишній Twitter), він сказав, що це більше не очікується через високу вартість панелі, незважаючи на підтвердження з численних джерел ланцюжка поставок. В результаті, обидві моделі iPad Air будуть оснащені LCD-дисплеями, що чітко відмежовує їх від iPad Pro, який, як очікується, перейде на OLED-дисплеї.

Однак Янг додав, що в четвертому кварталі 2024 року може з’явитися нова модель iPad з 12,9-дюймовим міні-світлодіодним дисплеєм. Теоретично, це може бути висококласний iPad Air, бюджетний iPad Pro або щось зовсім інше. Очікується, що моделі iPad Air та iPad Pro наступного покоління будуть анонсовані на заході Apple “Let loose” 7 травня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: