Razer представила мишу для кіберспорту із частотою опитування 8000 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Razer представила флагманську мишу для кіберспортсменів Viper V3 Pro. Вона виявилася значно кращою за минулу модель.

У мишу вагою 54 г встановили новий оптичний детектор Focus Pro 35K Optical Sensor Gen-2. Його роздільна здатність становить 35 000 точок на дюйм, що на 5000 більше минулого покоління. Точність досягає 99,8%, а швидкість – 750 IPS. Частота опитування складає 8000 Гц. При максимальному показнику миша пропрацює однією заряді до 17 годин. Нижчі налаштування дозволять досягти кращої автономності. При 4000 Гц батареї вистачить на 40 годин, при 2000 Гц до 62 годин, а при 1000 Гц до 95 годин. Для заряджання використовується роз’єм USB-C.

Розробники збільшили ніжки миші, зробили колесо прокрутки «тактильнішим», а його клацання — «надійнішим». Також покращено хват кнопок, щоб на них зручніше лежали пальці. Змінили й форму миші – її зробили більш опуклою. Новинка витримує до 90 млн натискань. У Razer з’явиться функція, яка дозволяє скопіювати налаштування DPI. Для цього потрібно натиснути кнопки на старій миші та на новій одночасно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед тих, хто оцінив новинку, виявилися професійні гравці у Valorant Закарі zekken Петрон BuZz та Ю BuZz Бюнг-Чул. Razer Viper V3 Pro коштує 160 доларів (15 000 рублів). Мишка доступна у двох кольорах – білому та чорному. У комплекті йде бездротовий передавач Razer HyperPolling. Раніше користувачам доводилося купувати його окремо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.