Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3 роздадуть безкоштовно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з найбільш очікуваних фітнес-трекерів нинішнього року однозначно є Xiaomi Mi Band 3, якому приписують безліч особливостей, головними серед яких повинні стати модулі NFC і GPS. Перший буде призначатися для оплати різних товарів через платіжну систему Mi Pay, а другий допоможе браслету визначати своє місце розташування в просторі без використання смартфона.

Як вдалося з’ясувати, спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3 роздадуть безкоштовно, але, звичайно, не всім бажаючим стати його власниками. Уже відомо, що цей наручний пристрій офіційно представлять публіці зовсім скоро – 31 травень 2018 року, а відбудеться це разом з флагманським телефоном Mi 8, якому приписують повноцінний сканер особи 3D Face і вбудований в дисплей сканер відбитків пальців.

У соцмережі Weibo з’явилася інформація про те, що всім відвідувачам презентації двох новинок безкоштовно роздадуть не тільки смартфон Mi 8, як стало відомо раніше , але ще і спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3. Більш того, якщо тираж мобільних пристроїв для безкоштовної роздачі обмежений 100 екземплярами , то у випадку зі смарт-трекером все інакше. Його назавжди подарують кожному, хто прийде на презентацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Втім, потрапити на цей захід, що проходить в Китаї, зможуть далеко не всім бажаючі, а лише ті, кого туди запросили. Це представники великих і профільних ЗМІ, а також співробітники преси. Також ходять чутки, що кілька десятків квитків на майбутню виставку розіграли серед найвідданіших фанатів бренду, щоб вони могли в числі перших побачити, випробувати і, можливо, безкоштовно отримати одну або відразу дві новинки в свої руки.

Детальніше ознайомитися з усіма особливостями спортивного трекера Mi Band 3 від компанії Xiaomi можна в спеціальному окремому матеріалі, який присвячений особливостям даного наручного пристрою, призначеного для любителів активного способу життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.