Виробник аксесуарів почали продавати чохли для 12,9-дюймового iPad Air, який ще не анонсовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ходить багато чуток про швидкий випуск нових iPad, адже минуло вже більше року з того часу, як Apple востаннє оновлювала лінійку своїх планшетів. Оскільки компанія, за чутками, вперше представить iPad Air більшого розміру, виробники аксесуарів вже почали продавати чохли для 12,9-дюймового iPad Air, що ще не вийшов.

Як зазначили деякі з користувачів, компанія ESR, популярний виробник аксесуарів для смартфонів та планшетів, запустила у продаж на Amazon чохли для 12,9-дюймового iPad Air. В описі зазначено, що цей iPad відноситься до моделі 2024 року. Наразі Apple продає лише одну версію iPad Air з 10,9-дюймовим екраном.

Якщо рендери, на яких представлені чохли, виглядають практично ідентично зображенням, що рекламують чохли для 12,9-дюймового iPad Pro, то на рендерах для більшого iPad Air можна побачити менший виріз для задньої камери, оскільки iPad Air оснащений лише одним об’єктивом без сканера LiDAR .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, сторонні аксесуари не мають відношення до Apple, але виробники зазвичай отримують інформацію про нові пристрої ще до їх виходу на ринок, щоб мати можливість створювати та продавати чохли для них. У минулому компанія ESR також випускала чохли для нових моделей iPad за кілька тижнів до їхнього анонсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.