Nothing Ear та Ear (a) представлені офіційно: що змінилося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Nothing анонсувала третє покоління своїх фірмових навушників – стандартні Ear та бюджетні Ear(a) у яскравому жовтому кольорі. Розбираємось, що змінилося порівняно з попереднім поколінням і чи варто оновлюватись.

 

Флагман став ще кращим

Компанія відмовилася від порядкових чисел у назві своїх навушників, тому стандартна версія отримала досить лаконічну назву Nothing Ear.

Компанія заявляє, що навушники можуть похвалитися оновленими 11-міліметровими випромінювачами з керамічною діафрагмою, що позитивно позначиться на звучанні та чіткості високих частот. Крім того, Nothing Ear отримають два додаткові отвори для покращеної вентиляції та стабілізації тиску.

 

Новинка підтримує високошвидкісні кодеки передачі даних LHDC 5.0 та LDAC, а також покращений режим шумозаглушення Smart ANC, який тепер аналізує витоки шуму та підлаштовує звучання під поточні умови. Не забули і про мікрофони – за заявами Nothing, вони тепер підтримують технологію Clear Voice для більш чіткої передачі голосу та придушення сторонніх шумів.

Мабуть, головною фішкою нових навушників стане час автономної роботи: в режимі шумоподавлення воно становитиме близько 5,2 години, без ANC — аж до 8,5 години, а зарядженої батареї кейсу вистачить на 40,5 години прослуховування. Нарешті, футляр можна буде зарядити від провідної та бездротової зарядки потужністю до 2,5 Вт.

Бюджетно та без компромісів

Nothing Ear (a) багато в чому схожі зі своїми старшими побратимами: вони також оснащуються 11-міліметровими драйверами, підтримують активне шумозаглушення та кодек LDAC.

Примітно, що навіть незважаючи на менший розмір зарядного футляра, Ear(a) працюють від одного заряду навіть довше за топову версію — до 5,5 години в режимі шумоподавлення і близько 9,5 години без ANC. У той же час заряду кейсу вистачить на 42,5 години відтворення аудіо.

ChatGPT у вас на думці

Компанія також заявила, що нове покоління навушників працюватиме з ChatGPT як голосовий асистент: чат-бота можна буде викликати за допомогою жесту щипка на навушниках. Звичайно, для користувачів з Росії це нововведення матиме досить сумнівну користь, оскільки дітище OpenAI недоступне для використання на території нашої країни.

Nothing Ear та Ear(a) надійдуть у вільний продаж вже 22 квітня за ціною 149 та 99 євро відповідно. Цього року компанія довела до пуття і без того вдалий дизайн, тому серйозної різниці в звучанні та автономності користувачі другого або навіть першого покоління навушників не помітять. Поява новинок на російському ринку очікується вже до кінця квітня 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.