Sony анонсує нові навушники та колонки, орієнтовані на низькі частоти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony істотно змінює стратегію розвитку бездротових навушників і колонок, створюючи новий бренд під назвою ULT Power Sound.

Всі нові продукти, представлені під брендом ULT Power Sound, орієнтовані на високий рівень “басів”, як випливає з бренду. Виходячи з цього, новинки оснащені спеціальною кнопкою ULT. Режим ULT1 забезпечує більш глибокі, низькочастотні баси, а ULT2 – потужні, наполегливі.

Sony пропонує три нові колонки під брендом ULT Power Sound. ULT Tower 10 – це масивна 64-кілограмова колонка для вечірок у стилі вежі із синхронізованим освітленням, вбудованим мікрофоном для караоке, всебічний звук та вищезгадані режими звучання ULT1 та ULT2. Ціна Sony ULT Tower 10 складає 1199 дол.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony також представила свою нову і найбільшу Bluetooth-колонку ULT Field 7 за ціною 499 дол. колонка Sony, що замінила SRS-XG500, далеко не маленька – її ширина становить 50 см, але у неї є додаткові ручки. Обіцявши до 30 годин роботи від акумулятора, пристрій пропонує 25 годин роботи в режимі ULT.

Пило- та вологозахищена за стандартом IP67, ULT Field 7 також оснащена синхронізованим з музикою світлодіодним підсвічуванням та вбудованим мікрофоном для караоке. Sony стверджує, що можна поєднати 100 таких колонок разом.

Остання колонка Sony – ультракомпактна ULT Field 1. ULT Field 1 вартістю 129 дол. випускається в декількох кольорових варіантах (чорному, сірому, зеленому та помаранчевому) і при цьому має потужний бас.

Вона має один режим звучання ULT і до 12 годин автономної роботи. ULT Field 1 захищений від води, пилу та ударів за стандартом IP67 та має вбудований мікрофон для дзвінків у режимі гучного зв’язку.

Щодо гарнітури, то це Sony ULT Wear. Гарнітура середнього класу Sony ULT Wear оснащена системою шумоподавлення (ANC). ULT Wear, яка прийшла на зміну моделі Sony WH-XB910, оснащена функцією визначення положення навушників на вусі, технологією просторового аудіо з відстеженням голови та швидкою зарядкою.

Sony ULT Wear, які також пропонують 40-міліметрові динаміки, 30-годинний час автономної роботи, режими ULT1 та ULT2, шукатимуть своїх користувачів із цінником у 199 дол.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.